Ons team

Vol toewijding en liefde voor wijn en spijs

Met de niet-aflatende toewijding en liefde voor wijn en spijs draagt ons team bij aan een unieke beleving met verrassende wijn-spijs combinaties.

MartijnRoosPinot
Eigenaar & sommelier

Martijn Roos

“Chardonnay, sauvignon blanc, cabernet sauvignon, merlot; de namen kennen we allemaal wel, maar hoe smaken ze nu precies en waar komen de mooiste vandaan? En waarom smaakt die ene nou hemels bij dat gerecht en die andere niet?

Met gasten hun smaak ontdekken en ze wegwijs te maken in de wereld van wijn is voor mij het mooiste wat er is. En waar begin je op die reis? Met een glas bij Pinot!”

AIJ_3509
Mede-eigenaar & achter de schermen

Kelly Roos - Koutstaal

“Met een man als sommelier kun je natuurlijk haast niet anders dan van wijn gaan houden. Begon ik als tiener nog voorzichtig met een mierzoete witte wijn (met ijs… I know…), nu kan het me niet ‘droog’, ‘vol’ en ‘complex’ genoeg zijn! Na een half jaar in een van de meest prachtige wijnregio’s van Zuid-Afrika te hebben gewoond ben ik verslingerd geraakt aan Nieuwe Wereld wijnen. Maar er gaat voor mij stiekem niets boven een goede Champagne of Bourgogne.”

Chef-kok

Christian Jongmans

Britt
Sommelier

Britt Schoondermark

“Iedere wijn heeft zijn eigen verhaal, en diezelfde wijn brengt een herinnering voor jou of voor een moment. Hier bij Wijnbar Pinot is dat ook hetgeen wat wij belangrijk vinden: het verhaal, het gevoel en de herinnering van een heerlijke avond uit. Graag neem ik jullie mee op een kleine wereldreis. Een reis vol smaaksensaties en hopelijk een avond om op terug te kijken met nieuwe herinneringen.”

Sous-Chef

Patrick van Oosterhout

Geboren en getogen in Breda, een afgeronde koks-opleiding, werkervaring in Breda, omstreken en zelfs de andere kant van de wereld, maar niets voelt zo fijn als koken op de Grote Markt met de Grote Kerk voor de deur, Oost West thuis best!

DSC_5346
Sommelier

Peter Ros

Chef de Partie

Jean-Paul Wispelaere

AIJ_2943
Sommelier

Frank Cornelissen

Vacature

Kom jij ons team versterken?

(Assistent-) Sommelier!

Zowel part-time als full-time zijn wij op zoek naar ondersteuning. Je start met de basistaken maar al snel zullen we je steeds meer taken gaan geven tot je zelfstandig als sommelier kunt draaien.

Neem dan contact op met Martijn via info@wijnbarpinot.nl!

Pinot zoekt een afwasser die wil leren!

Op zoek naar een bijbaantje naast school? Kan jij netjes, schoon en snel werken? Lijkt het je leuk om steeds meer verantwoordelijkheden te krijgen en op termijn de keuken te assisteren?

Neem dan contact op met Martijn via info@wijnbarpinot.nl!

Stuur je motivatie en CV naar:

info@wijnbarpinot.nl