Ons team

Vol toewijding en liefde voor wijn en spijs

Met de niet-aflatende toewijding en liefde voor wijn en spijs draagt ons team bij aan een unieke beleving met verrassende wijn-spijs combinaties.

MartijnRoosPinot
Eigenaar & sommelier

Martijn Roos

“Chardonnay, sauvignon blanc, cabernet sauvignon, merlot; de namen kennen we allemaal wel, maar hoe smaken ze nu precies en waar komen de mooiste vandaan? En waarom smaakt die ene nou hemels bij dat gerecht en die andere niet?

Met gasten hun smaak ontdekken en ze wegwijs te maken in de wereld van wijn is voor mij het mooiste wat er is. En waar begin je op die reis? Met een glas bij Pinot!”

AIJ_3509
Mede-eigenaar & achter de schermen

Kelly Roos - Koutstaal

“Met een man als sommelier kun je natuurlijk haast niet anders dan van wijn gaan houden. Begon ik als tiener nog voorzichtig met een mierzoete witte wijn (met ijs… I know…), nu kan het me niet ‘droog’, ‘vol’ en ‘complex’ genoeg zijn! Na een half jaar in een van de meest prachtige wijnregio’s van Zuid-Afrika te hebben gewoond ben ik verslingerd geraakt aan Nieuwe Wereld wijnen. Maar er gaat voor mij stiekem niets boven een goede Champagne of Bourgogne.”

AIJ_7710

Chef-kok

Casper de Kort

“Van kleins af aan ben ik al aan het koken. Er staat zelfs een foto bij mijn ouders thuis dat ik op een krukje al achter de pannen sta. Na verschillende bedrijven te hebben gehad zoals Wolfslaar en Hofstede de Blaak om ervaring te krijgen in de luxe keuken en in de Taverne Paulus om me als chefkok te ontplooien, werd het tijd om deze ervaringen te bundelen en dit tot uiting te brengen bij Wijnbar Pinot.”

Britt
Sommelier

Britt Schoondermark

“Iedere wijn heeft zijn eigen verhaal, en diezelfde wijn brengt een herinnering voor jou of voor een moment. Hier bij Wijnbar Pinot is dat ook hetgeen wat wij belangrijk vinden: het verhaal, het gevoel en de herinnering van een heerlijke avond uit. Graag neem ik jullie mee op een kleine wereldreis. Een reis vol smaaksensaties en hopelijk een avond om op terug te kijken met nieuwe herinneringen.”

Kok

Patrick van Oosterhout

Geboren en getogen in Breda, een afgeronde koks-opleiding, werkervaring in Breda, omstreken en zelfs de andere kant van de wereld, maar niets voelt zo fijn als koken op de Grote Markt met de Grote Kerk voor de deur, Oost West thuis best!

DSC_5346
Sommelier

Peter Ros

Binnenkort meer over Peter (althans, dat roept hij al een half jaar).

Leerling kok

Michelle Machielse

Als klein kind vond ik het al leuk om te helpen in de keuken. Het is dan ook mijn passie om gasten te laten genieten van een mooie avond uit met mooie gerechten, lekker eten, goede wijn en dat alles in goed gezelschap. 

Waar beter dan bij Pinot kan ik meer leren over het uitdenken van goede gerechten in combinatie met de beste wijnen :)?

AIJ_2943
Sommelier

Frank Cornelissen

Binnenkort meer over Frank!

Vacature

Kom jij ons team versterken?

Pinot zoekt een afwasser die wil leren!

Op zoek naar een bijbaantje naast school? Kan jij netjes, schoon en snel werken? Lijkt het je leuk om steeds meer verantwoordelijkheden te krijgen en op termijn de keuken te assisteren?

Neem dan contact op met Martijn via info@wijnbarpinot.nl!

Stuur je motivatie en CV naar:

info@wijnbarpinot.nl