Ons team

Vol toewijding en liefde voor wijn en spijs

Met de niet-aflatende toewijding en liefde voor wijn en spijs draagt ons team bij aan een unieke beleving met verrassende wijn-spijs combinaties.

MartijnRoosPinot
Eigenaar & sommelier

Martijn Roos

“Chardonnay, sauvignon blanc, cabernet sauvignon, merlot; de namen kennen we allemaal wel, maar hoe smaken ze nu precies en waar komen de mooiste vandaan? En waarom smaakt die ene nou hemels bij dat gerecht en die andere niet?

Met gasten hun smaak ontdekken en ze wegwijs te maken in de wereld van wijn is voor mij het mooiste wat er is. En waar begin je op die reis? Met een glas bij Pinot!”

AIJ_3509
Mede-eigenaar & achter de schermen

Kelly Roos - Koutstaal

“Met een man als sommelier kun je natuurlijk haast niet anders dan van wijn gaan houden. Begon ik als tiener nog voorzichtig met een mierzoete witte wijn (met ijs… I know…), nu kan het me niet ‘droog’, ‘vol’ en ‘complex’ genoeg zijn! Na een half jaar in een van de meest prachtige wijnregio’s van Zuid-Afrika te hebben gewoond ben ik verslingerd geraakt aan Nieuwe Wereld wijnen. Maar er gaat voor mij stiekem niets boven een goede Champagne of Bourgogne.”

AIJ_7710

Chef-kok

Casper de Kort

“Van kleins af aan ben ik al aan het koken. Er staat zelfs een foto bij mijn ouders thuis dat ik op een krukje al achter de pannen sta. Na verschillende bedrijven te hebben gehad zoals Wolfslaar en Hofstede de Blaak om ervaring te krijgen in de luxe keuken en in de Taverne Paulus om me als chefkok te ontplooien, werd het tijd om deze ervaringen te bundelen en dit tot uiting te brengen bij Wijnbar Pinot.”

DSC_2015
Kok

Stijn Hagenaars

“Mijn naam is Stijn, ik ben 27 jaar en werk sinds kort bij wijnbar Pinot in de keuken. Afgelopen mei ben ik naar Breda verhuisd, omdat ik weer terug wilde naar de gezelligheid van Noord-Brabant. Hiervoor heb ik 5 jaar in de horeca in Rotterdam gewerkt. Ik ben in de keuken opgeleid en langzaam aan doorgegroeid. Eerst als leerling of kok in verschillende restaurants en daarna als kok in de banqueting.

AIJ_7699
Leerling kok

Pim Maas

“Eten heeft voor mij altijd al een grote rol gespeeld in mijn leven. Het maakt mensen blij en verbindt ze. Nadat ik 2 jaar terug gekozen heb om het vak te gaan leren is mijn passie hiervoor alleen nog maar meer gegroeid. Het mooie van Pinot is echter dat de wijn centraal staat. Hierdoor ga je anders kijken naar recepten en leer je veel over wijn-spijs combinaties. Een mooie en leerzame uitdaging!”

Vacature

Kom jij ons team versterken?

Pinot zoekt een nieuwe sous chef met ambitie per 1 september (uiterlijk 1 oktober in overleg)!

 

Bij Pinot zitten we nooit stil, daarom zijn we per 1 september (uiterlijk 1 oktober in overleg) op zoek naar een nieuwe sous chef die met ons mee wil groeien!

 

Wij zoeken iemand met:

– De ambitie om samen met ons Pinot tot een nog hoger niveau te gaan tillen

– Creativiteit: onze kaart veranderd iedere maand

– Met een passie voor pure en verse producten

– Ervaring op het hoogste niveau

– Eerdere ervaring als leidinggevende

 

Wij bieden:

– Een hecht klein team

– Een marktconform salaris

– Een fulltime contract voor 40 uur

– Een 4-daagse werkweek

– Veel ruimte voor eigen inbreng bij bijv. het samenstellen van de menukaart

– De mogelijkheid tot het volgen van cursussen op zowel wijn (WSET) als culinair gebied

– Gezellige personeeluitjes, bijvoorbeeld naar wijngebieden

Ben jij iemand, of ken je misschien iemand die goed bij Pinot past? Neem dan contact op met Martijn via info@wijnbarpinot.nl!

Stuur je motivatie en CV naar:

info@wijnbarpinot.nl