Ons team

Vol toewijding en liefde voor wijn en spijs

Met de niet-aflatende toewijding en liefde voor wijn en spijs draagt ons team bij aan een unieke beleving met verrassende wijn-spijs combinaties.

MartijnRoosPinot
Eigenaar & sommelier

Martijn Roos

“Chardonnay, sauvignon blanc, cabernet sauvignon, merlot; de namen kennen we allemaal wel, maar hoe smaken ze nu precies en waar komen de mooiste vandaan? En waarom smaakt die ene nou hemels bij dat gerecht en die andere niet?

Met gasten hun smaak ontdekken en ze wegwijs te maken in de wereld van wijn is voor mij het mooiste wat er is. En waar begin je op die reis? Met een glas bij Pinot!”

AIJ_3509
Mede-eigenaar & achter de schermen

Kelly Roos - Koutstaal

“Met een man als sommelier kun je natuurlijk haast niet anders dan van wijn gaan houden. Begon ik als tiener nog voorzichtig met een mierzoete witte wijn (met ijs… I know…), nu kan het me niet ‘droog’, ‘vol’ en ‘complex’ genoeg zijn! Na een half jaar in een van de meest prachtige wijnregio’s van Zuid-Afrika te hebben gewoond ben ik verslingerd geraakt aan Nieuwe Wereld wijnen. Maar er gaat voor mij stiekem niets boven een goede Champagne of Bourgogne.”

AIJ_7710

Chef-kok

Casper de Kort

“Van kleins af aan ben ik al aan het koken. Er staat zelfs een foto bij mijn ouders thuis dat ik op een krukje al achter de pannen sta. Na verschillende bedrijven te hebben gehad zoals Wolfslaar en Hofstede de Blaak om ervaring te krijgen in de luxe keuken en in de Taverne Paulus om me als chefkok te ontplooien, werd het tijd om deze ervaringen te bundelen en dit tot uiting te brengen bij Wijnbar Pinot.”

Kok

Patrick van Oosterhout

Binnenkort meer over Patrick!

Leerling kok

Michelle Machielse

Binnenkort meer over Michelle!

Vacature

Kom jij ons team versterken?

Pinot zoekt een afwasser die wil leren!

Op zoek naar een bijbaantje naast school? Kan jij netjes, schoon en snel werken? Lijkt het je leuk om steeds meer verantwoordelijkheden te krijgen en op termijn de keuken te assisteren?

Neem dan contact op met Martijn via info@wijnbarpinot.nl!

Stuur je motivatie en CV naar:

info@wijnbarpinot.nl