Met de niet-aflatende toewijding en liefde voor wijn en spijs draagt ons team bij aan een unieke beleving met verrassende wijn-spijs combinaties.

“Chardonnay, sauvignon blanc, cabernet sauvignon, merlot; de namen kennen we allemaal wel, maar hoe smaken ze nu precies en waar komen de mooiste vandaan? En waarom smaakt die ene nou hemels bij dat gerecht en die andere niet?
Met gasten hun smaak ontdekken en ze wegwijs te maken in de wereld van wijn is voor mij het mooiste wat er is. En waar begin je op die reis? Met een glas bij Pinot!”

“Met een man als sommelier kun je natuurlijk haast niet anders dan van wijn gaan houden. Begon ik als tiener nog voorzichtig met een mierzoete witte wijn (met ijs… I know…), nu kan het me niet ‘droog’, ‘vol’ en ‘complex’ genoeg zijn! Na een half jaar in een van de meest prachtige wijnregio’s van Zuid-Afrika te hebben gewoond ben ik verslingerd geraakt aan Nieuwe Wereld wijnen. Maar er gaat voor mij stiekem niets boven een goede Champagne of Bourgogne.”

| Maak kennis met Christian |
Begonnen in de afwas, maar altijd al met één oog op de keuken gericht: zo maakte ik mijn eerste meters binnen de horeca. Kijkend naar de koks van toen, dacht ik: ‘Dit wil ik ook. En ik ga het beter doen.’ Zo gezegd, zo gedaan. Met bijna twaalf jaar aan ervaring, maar levenslang aan passie, wil ik met combinaties van felle kleuren en gewaagde smaken iedere gast meenemen op een culinair avontuur. Mijn gasten laten proeven van mijn passie is waar ik keer op keer weer voor wil gaan.

| Maak kennis met Jean-Paul |
Afgestudeerd als horeca ondernemer maar mijn passie gaan volgen en dat is koken. Zoet, zuur, zout, bitter als we de woorden zien staan, proeven we de smaken al in onze mond. Maar wat is er mooier om de gast mee te nemen op een wereldreis vol smaak sensaties. En ook hoort hier een prachtige presentatie bij want we proeven tenslotte ook met onze ogen. Checken jullie de reis in bij Pinot, dan zorgen wij voor de rest!

| Maak kennis met Céline |
Liefde voor eten en wijn staat voor mij centraal. Tijdens mijn reis door Nieuw Zeeland waar ik gewerkt en gewoond heb op een wine estate is mijn interesse voor de wereld van wijn alleen maar gegroeid.
Het verhaal achter de fles, cool climate, de complexiteit en bovenal, de smaak. Ik vertel je er graag meer over bij Pinot!

| Maak kennis met Mick |
Dankzij mijn opleiding aan zowel de middelbare als hogere hotelschool heb ik en breed scala aan ervaring mogen opdoen in heel de Horeca. Maar het allermooiste voor mij blijft het gastheerschap, mensen een heerlijke avond uit bieden en ze meenemen in onze gerechten met de daarbijhorende wijnen.
Mijn voorkeur? De verschillende stijlen Bordeaux en de tijdloze verhalen die bij de Chateaus horen.
(Assistent-) Sommelier!
Zowel part-time als full-time zijn wij op zoek naar ondersteuning. Je start met de basistaken maar al snel zullen we je steeds meer taken gaan geven tot je zelfstandig als sommelier kunt draaien.
Neem dan contact op met Martijn via info@wijnbarpinot.nl!
Pinot zoekt een afwasser die wil leren!
Op zoek naar een bijbaantje naast school? Kan jij netjes, schoon en snel werken? Lijkt het je leuk om steeds meer verantwoordelijkheden te krijgen en op termijn de keuken te assisteren?
Neem dan contact op met Martijn via info@wijnbarpinot.nl!
Stuur je motivatie en CV naar:
info@wijnbarpinot.nl