A la carte

Menukaart

Wijn neemt bij Pinot een prominente plaats in: niet alleen is het een belangrijk onderdeel van iedere maaltijd, maar het is tevens de inspiratie voor onze chef bij het samenstellen van de menukaart. Elke maand wordt deze door de keukenbrigade aangepast, zodat we met zoveel mogelijk seizoensproducten kunnen werken.

Heeft u een specifieke voorkeur voor een bepaalde druif, probeert u graag eens iets nieuws, of laat u zich liever verrassen? De keuze is aan u, onze sommelier adviseert u graag!

Bekijk het menu en prijzen
Special

Tasting Menu

Wilt u zich laten verrassen? Dat kan! Wij presenteren u een regelmatig wisselend menu, waarin het samenspel tussen wijn en spijs centraal staat. In 4, 5, 6 of 7 smaakvolle gangen krijgt u een goede indruk waar Pinot goed in is. Uiteraard staan onze sommeliers klaar om voor u een bijpassend wijnarrangement samen te stellen. Dit is Pinot op zijn best!

Bekijk het menu en prijzen
Special

High Wine

Wat is High Wine?

Kom op zaterdag en zondag tussen 13.00 en 17.00 uur proeven wat Pinot u voor bijzondere wijnen en bijpassende hapjes te bieden heeft! De High Wine duurt gemiddeld zo’n 1,5 uur en kost €35 p.p. De uiterlijke start-tijd is 15.00 uur.

Onze High Wine bestaat uit 6 halve glazen wijn met door de keukenbrigade speciaal geselecteerde bijpassende kleine hapjes van amuse-formaat. (De High Wine is geen vervanging voor een gehele maaltijd of lunch, wel kan deze aangevuld worden met borrelhapjes of gerechten van de dinerkaart om er een complete maaltijd van te maken)

Erg leuk om bijvoorbeeld een middagje met vrienden, familie of een geliefde te doen en samen uitgebreid te genieten! 

LET OP: reserveren mag ook via de knop ‘Reserveer uw tafel’, alleen kun je daar alleen tussen ‘Lunch’ en ‘Diner’ kiezen. Selecteer ‘Lunch’, kies je tijdstip en vermeld dat het om een High Wine gaat en het komt helemaal goed 🙂

Contact

Reserveer uw tafel

Reserveer uw tafel voor een unieke avond uit met verrassende wijn-spijs combinaties via de knop ‘Reserveer uw tafel’. Eventuele vragen ontvangen wij bij voorkeur via reserveren@wijnbarpinot.nl. Indien nodig zijn wij uiteraard ook telefonisch bereikbaar tijdens openingstijden, maar liever besteden we onze aandacht dan aan de gasten.