A la carte

Menukaart

Wijn neemt bij Pinot een prominente plaats in: niet alleen is het een belangrijk onderdeel van iedere maaltijd, maar het is tevens de inspiratie voor onze chef bij het samenstellen van de menukaart. Elke twee maanden wordt deze door de keukenbrigade aangepast, zodat we met zoveel mogelijk seizoensproducten kunnen werken.

Heeft u een specifieke voorkeur voor een bepaalde druif, probeert u graag eens iets nieuws, of laat u zich liever verrassen? De keuze is aan u, onze sommelier adviseert u graag!

Bekijk het menu en prijzen
Special

Tasting Menu

Wilt u zich laten verrassen? Dat kan! Wij presenteren u een regelmatig wisselend menu, waarin het samenspel tussen wijn en spijs centraal staat. In 4, 5 of 6 smaakvolle gangen krijgt u een goede indruk waar Pinot goed in is. Uiteraard staan onze sommeliers klaar om voor u een bijpassend wijnarrangement samen te stellen. Dit is Pinot op zijn best!

Bekijk het menu en prijzen
Special

High Wine

Kom van woensdag tot en met zondag (uiterlijke starttijd voor de High Wine is 17.30 uur) proeven wat Pinot u voor bijzondere wijnen en bijpassende hapjes te bieden heeft! Onze High Wine bestaat uit 6 halve glazen met door de keukenbrigade speciaal geselecteerde bijpassende kleine hapjes. Erg leuk om bijvoorbeeld een middagje met vrienden, familie of een geliefde te doen. 

(De High Wine is geen vervanging voor een gehele maaltijd of lunch, wel kan deze aangevuld worden met borrelhapjes of gerechten van de dinerkaart om er een complete maaltijd van te maken)

Contact

Reserveer uw tafel

Reserveer uw tafel voor een unieke avond uit met verrassende wijn-spijs combinaties per e-mail of telefoon. Wij zijn telefonisch bereikbaar tijdens openingstijden.